FREE επιλογές Β ΕΘΝΙΚΗΣ που πρέπει να παιχτούν από ΣΗΜΕΡΑ και όσο πιο σύντομα ! ΔΩΡΟ από τους BOOK για να βγάλουμε τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ !

Αρχιζει το πρωταθλημα της Β ΕΘΝΙΚΗΣ, περσι σας δωσαμε αρκετα μεγαλα ταμεια δωρεαν σε ολους, παμε να κανουμε το ιδιο και φετος ! . Κι όμως τα έχουν ανοίξει σε δύο εταιρίες ξανα στις ιδιες και από πολύ νωρίς. Και το καλο ειναι οτι εχουν βγει λαθος σε σημεια που αξιζουν να παιχτουν απο σημερα και αυτες τις μερες !   Σας παραθέτουμε τα λινκ ωστε να δειτε και να κανετε εγγραφη οπου γουσταρετε ( δινουν και οι
δυο μπονους
ως 50 η 100 ευρω ) δεν γραφουμε τα ονοματα τους γιατι δεν θελουμε να φαινομαστε. στην Α ΕΤΑΙΡΙΑ πρεπει να ειστε 18 ετων ενω στην Β εταιρια πρεπει 21+ ετων !
για να γραφτειτε στην Α εταιρια πατηστε ΕΔΩ ( 18+ ετων απλα ) 
για να γραφτείτε στην Β εταιρία πατήστε ΕΔΩ  ( 21+ ετων απλά )
Και οι δυο εταιριες ειναι νομιμες, πληρωνουν αμεσα και δεν ακυρωνουν παιχνιδια αφου τα παιξεις οπως αλλες εταιριες ( οι γνωστες εταιριες δεν θα τα ανοιξουν, θα τα ανοιξουν 2 μερες πριν οποτε τα παιζουμε απο σημερα καθως οι αποδοσεις θα ειναι τραγικες σε 10 μερες ! )

Στα προηγουμενα free καναμε 6 στα 9 και πηγαμε πολυ καλα !

Αναγεννηση Καρδίτσας - Τύρναβος -> Ασσος @2.10 απόδοση

Κανονικα ο άσσος πρέπει να έχει 1.50 - 1.60 το πολύ, καθώς ο Τύρναβος φέτος κατεβαίνει με ενδεκάδα ανάγκης και πολύ πιτσιρικαρία καθώς έχει δυστυχώς οικονομικά προβλήματα, αλλά δίνει την μάχη του ο σύλλογος. Όμως η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει πάρα πολύ δυνατό υλικό και θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη και θα το κάνουν.

Απολλων Σμύρνης - Φωστήρας -> Under 2.5 γκολ @1.80 απόδοση

Θα παίξουν πολύ αμυντικά, καθώς αμφότεροι θέλουν τους βαθμούς και να μην ξεκινήσουν με ήττα. Τα παιχτικά συστήματα που εφαρμόσαν κατά τα φιλικά, ευνοούν ακόμη περισσότερο στο under. Πάμε να το κάνουμε.

Ερμιονιδας Ερμής - Χανιά -> Διπλο @3.00 αποδοση


Ο Ερμιονιδας Ερμης, η ομάδα τους φέτος δεν ειναι για πολλά και τα Χανιά φέτος έχουν στόχο την άνοδο και την πρώτη τριάδα. Έκαναν πολύ σημαντικές αλλαγές και ενίσχυσαν και άλλο το ρόστερ. Το διπλο το περιμέναμε στο 2.00 μ.ο και όχι 3.00 που ειναι τελείως value απόδοση. Το παίζουμε και πάμε από εδώ ως την Ερμιονίδα να το βγάλουνε.

Εθνικός Γαζώρου - Αιγινιακός -> Under 2.5 goals @ 1.80 απόδοση

Η προιστορία λέει under και οι ομάδες παίζουν συνήθως για το under. Μαζί τους και εμείς χωρίς πολλά πολλά.

Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα -> Over 2.5 goals @2.40 απόδοση

Οι ομάδες θα κατεβάσουν επιθετικό σχήμα, για εμάς και οι δύο έχουν τύχες να σκοράρουν αμφότερες βάση των αγωνιστικών φιλικών και αποτελεσμάτων ως τώρα. Πάμε στο οβερ καθώς μέχρι 2.00 το λες καλο, το 2.40 ειναι πάρα πολύ καλό. Γιατί αν θέλουν μπορούν και το γκολ/γκολ από... ημιχρονο! Και οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Λαμία - Αγροτικός Αστέρας -> Χ2 Διπλη ευκαιρια @2.00 αποδοση

Κανονικα το Χ2 πρεπει να εχει 1.40 - 1.50 διότι ο Αγροτικός Αστέρας έχει ενισχυθεί πολύ φέτος και η Λαμία όμως δεν έχει τόσο δυναμική παρά μονο το φόβητρο της έδρα της. Αλλά ο Αγροτικός δεν δείχνει να φοβάται και θα κατέβει για το διπλό. Και λίγα στο ψιλό του διπλού στο 4.25 όποιος γουστάρει


Λάρισα - Απόλλων Καλαμαριάς -> Over 2.5 @2.10


Ανοιχτό παιχνίδι τελείως, πολλές επιθέσεις, ελαφριές άμυνες. Αν μη τι άλλο, τι καλύτερη επιλογή από το οβερ 2.5 στο @2.10


Ολυμπιακός Βόλος - Ζάκυνθος -> Ασσος @1.50 απόδοση


Ο Ολυμπιακός Βόλου κατεβαίνει για να πάρει μεγάλη νίκη ενώ η ομάδα της Ζακύνθου κατεβαίνει με πολύ νεανικό σχήμα. Ο άσσος 1.05 - 1.10 έπρεπε να έχει. 


Παναιγιάλιος - ΑΕΚ -> Διπλό @1.45 απόδοση


Και εδώ το διπλό 1.15 το πολύ καθώς η ΑΕΚ θα κερδίσει, ακόμη και να χιονίσει. 


Πιερικός - Ηρακλής -> Ισοπαλία @3.50 απόδοση


Συνηθίζονται σε τέτοια. Καμία όμαδα δεν φαίνεται να μπορεί να πάρει την νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Το βάζουμε κι αυτό μόνο είτε σε ένα σύστημα.


ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ;


Καταρχην και οι δυο εταιριες εχουν την Β εθνική, μπορούμε είτε να παίξουμε μονά όλα τα παιχνίδια και μετά δύαδες και παρολί και σύστημα, τα ίδια και στις δύο εταιρίες, είτε αν επιλέξουμε μόνο μία εταιρία αφού παίξουμε max bet ένα δελτίο το παίζουμε ξανά με άλλο παιχνιδι ώστε να ξαναπαιχτεί.


Προσωπικά ρίχνουμε 50 ευρώ σε κάθε παιχνίδι.
Επίσης ρίχνουμε 20 ευρώ σε παρολί και 50 ευρώ σε σύστημα.
Και 25 ευρώ σε δύαδες με αυτά τα παιχνίδια.
Κολώνες όποιος θέλει θεωρείται η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Αναγέννηση Καρδίτσας

Γινε συνδρομητής και βγάζε 25-50 ευρω ως εκατοντάδες ευρώ την ημέρα μέσα από τις πληροφορίες Ελλάδας και Εξωτερικού και ειδικά ψαγμένα προγνωστικά!
Γίνε μέλος με 25 ευρώ / μηνας, λιγότερο από 90 λεπτά την ημέρα όπου μπορείς να βγάζεις 20+ ευρώ την ημέρα ! Βγάλε καθημερινά μεροκαμάτο μαζί μας, γίνε ανεξάρτητος και βασιλιάς στο στοίχημα !
Μην χάνεις ούτε μέρα ( δες τις προσφορές της χρονιάς που λήγει αυριο στο http://manageroulis.blogspot.gr/2014/08/manageroulis.html )
Κάνε εγγραφή σήμερα στο http://www.manageroulis.com/ ή στο http://manageroulis.blogspot.gr/p/blog-page_25.html και γίνε Βασιλιάς στο στοίχημα με τα πιο ψαγμένα παιχνίδια του στοιχήματος. Επιτυχία 80%+ στις πιο ψαγμένες ειδήσεις - πληροφορίες μέσα από κορυφαία στοιχηματικά κλειστά φόρουμ σε Εξωτερικό.

8 χρόνια επιτυχίας, χιλιάδες φίλοι και συνδρομητές βγάζουν καθημερινά μεροκάματο από τις επιλογές μας. Γίνε μέλος σήμερα !