Πάμε για ΤΡΕΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΑΝΑ... στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ !


Μπορούν να παίξουν εννοείται όσοι ειναι πάνω από 18 ετών, δηλαδή ενήλικοι :)
Στα προηγούμενα free ειχαμε δύο φορές το απόλυτο στου ΟΠΑΠ και στου Ιντερνετ πήγαμε 8/11 σήμεια, νομίζω καθόλου άσχημα περάσαν τα δυνατά. Πάμε

ΞΑΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ με αιτιολόγηση τι παίζουμε τώρα που υπάρχει παικτική αξία. Μην ξεχνατε το Σαββατοκυριακο που περασε δωσαμε Δοξα Δραμας στο 5.00 αποδοση μετα απο λιγες μερες ειχε παει 1.50 και βγηκε 3 - 0 και
πανηγυρικα πηγαμε τρελο ταμειο ξανά στα δωρεάν! Στα συνδρομητικά πήγαμε ακόμη 5+ δυνατα ταμεία όπου αν κάποιος τα έπαιζε παρολί, ήταν άρχοντας. Περασαμε και στα free ομως 10.00 αποδοση την ισοπαλία της Καβάλας !
 Το μυστικό όμως είναι να τα παίζεις όλα μονά και μετά όλα τα υπόλοιπα!
Λοιπόν από εχθές ανοίξαν Γ Εθνική στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα όπως πάντα στην πρώτη εταιρία ( νόμιμη στην Ελλάδα και δέχεται παίχτες από 18+ ετων πολύ καλό αυτό ! ) στην Betsonic.com ( <- κλικ εκει για να σας παει στο site )


Οι αγώνες ειναι την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/10/14 αλλά τα παίζουμε από σήμερα προτού αλλάξουν αποδόσεις ή κλειδώσουν τα παιχνίδια !
Εχουν ανοιξει ολο το κουπονι με 15+ αγωνες οπου μπορειτε να τους δειτε εκει, εμεις καναμε μια μικρη επιλογη. Εχει Πανσερραικο κ.α
Οι επιλογες ειναι ως εξης :


ΑΡΗΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ


Και οι δυο ομαδες θα παραταχθουν με αλλαγές, κάθε ομάδα θα κοιτάξει να κρατήσει το μηδεν πίσω στην εστία. Η Καστορια θα κατέβει με πλήρες αμυντικό σχήμα.
 Φουλ του under το βλέπουμε και παίζουμε.


ΕΠΙΛΟΓΗ : UNDER 2.5 GOALS @2.10 απόδοση -> 50 ευρω ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ


Στο παρανομο πάνω την Θεσσαλονικη, εχει ανοιξει 1.30 ο άσσος, ίσως γιατί θεωρούν μεγάλο φαβορί την ομάδα που εντός έδρας δεν την νικάς καθόλου εύκολα, ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω...
το βρίσκουμε 1.70 απόδοση και το ποντάρουμε και λέμε ευχαριστώ στον book.


ΕΠΙΛΟΓΗ : ΑΣΣΟΣ @1.70 απόδοση -> 50 ευρώ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΕΡΜΗΣ ΚΥΒΕΡΙΟΥ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 

Η Καλαμάτα έχει επενδύσει πολλά φέτος και ήρθε η ώρα να δείξει τι εικόνα έχει και τι μπορεί να καταφέρει. Ούτε που θέλουν να σκέφτονται ότι δεν θα πάρουν την νίκη εκεί. Με χίλιους και ένα τρόπους θα βρούνε τρόπο να το πάρουν, ομάδα έχουν πάντως.

ΕΠΙΛΟΓΗ : ΔΙΠΛΟ @1.83 απόδοση -> 50 ευρώ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Οι ομαδες ειναι αμυνα και επιθεση, για γκολ. Δηλαδή παίζουν ανοιχτά και προσφέρουν θέαμα όσο μπορούν βέβαια. Γιατί όχι και στο Κυπελλο αφού στο πρωτάθλημα μια χαρά τα καταφέρνουν !

ΕΠΙΛΟΓΗ : ΟΒΕΡ 2.5 GOALS @2.15 απόδοση -> 50 ευρώ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ

Η έδρα ειναι πάρα πολύ δυνατή, η ομάδα εξίσου. Δεν βρίσκω λόγω να σκοντάψει εντός, μιας και ενισχύεται ο άσσος καθότι η φιλοξενούμενη ομάδα του Βυζαντίου έχει κάποιους μικροτραυματισμούς σε σημαντικούς παίχτες που την καθιστούν δύσκολη την απόδραση της... μέσα από την έδρα του Καμπανιακού. Για παμε άσσο.

ΕΠΙΛΟΓΗ : ΑΣΣΟΣ @1.90 απόδοση -> 50 ευρω ποντάρισμα

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ

Ο Εθνικός έχει μεγάλη δύναμη εντός, δεν καταλαβαίνει κανέναν αντίπαλο. Μπορεί να το πάρει και πάμε μαζί του.

ΕΠΙΛΟΓΗ : ΑΣΣΟΣ @3.30 απόδοση με 50 ευρω ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ & 1Χ διπλή ευκαιρία με @1.80 απόδοση άλλα 50 ευρώ.

Τα παίζουμε όλα μονά και δυάδες και τριάδες και σύστημα όποιος θέλει !
Εμεις θα ριξουμε σε καθε δελτίο ένα 50ρικό ( 50ευρω ! ) ! 

Πάμε δυνατά να κάνουμε πάλι πάρτυ !

----------------------------------------------------------------
 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και της Β ΕΘΝΙΚΗΣ πατώντας ΕΔΩ
-----------------------------------------------------------------------

2.50+ απόδοση - πληροφορια με 99% επιτυχία έρχεται ξανά σύντομα που θα παίζει και ΟΠΑΠ και ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ θα το παρουν τα μελη της GOLD και MAX BET GOLD οποιος θελει μονο αυτο το παιχνίδι και οχι συνδρομή ειναι 25 ευρώ μεμονομένα μονο για το συγκεκριμένο.
-------- 
Γινε συνδρομητής και βγάζε 25-50 ευρω ως εκατοντάδες ευρώ την ημέρα !
Γίνε μέλος με 25 ευρώ / μηνας, λιγότερο από 90 λεπτά την ημέρα όπου μπορείς να βγάζεις 20+ ευρώ την ημέρα ! Βγάλε καθημερινά μεροκαμάτο μαζί μας, γίνε ανεξάρτητος και βασιλιάς στο στοίχημα !
Μην χάνεις ούτε μέρα ( δες τις προσφορές της χρονιάς που λήγει αυριο στο http://manageroulis.blogspot.gr/2014/08/manageroulis.html )
Κάνε εγγραφή σήμερα στο http://www.manageroulis.com/ ή στο http://manageroulis.blogspot.gr/p/blog-page_25.html και γίνε Βασιλιάς στο στοίχημα με τα πιο ψαγμένα παιχνίδια του στοιχήματος. Επιτυχία 80%+ στις πιο ψαγμένες ειδήσεις - πληροφορίες μέσα από κορυφαία στοιχηματικά κλειστά φόρουμ σε Εξωτερικό.

8 χρόνια επιτυχίας, χιλιάδες φίλοι και συνδρομητές βγάζουν καθημερινά μεροκάματο από τις επιλογές μας. Γίνε μέλος σήμερα !


Πλήρωσε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ μεσω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ κάρτας, Paysafe Card, Skrill, Neteller, Paypal και με Bitcoin !