ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !


 Ανάλυση για κάθε παιχνίδι όπως κάθε φορά ! 

Η πιο πετυχημένη στήλη μας διαχρονικά free όπως κάθε εβδομάδα !

Κάντε δωρεάν εγγραφή στην ΚΛΗΡΩΣΗ μας για μία από τις εκατοντάδες ΔΩΡΕΑΝ PAYSAFE και διεκδικήστε 100αδες ΕΥΡΩ ( Πληροφορίες πατώντας ΕΔΩ )

Πριν μια ωρα ανοίξαν την Γ ΕΘΝΙΚΗ Ελλάδος στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα όπως πάντα στην πρώτη εταιρία ( δέχεται παίχτες από 18+ ετων πολύ καλό αυτό ! ) στην


  betsonic.com ( <- κλικ εκει για να σας παει στο site και δίνουν ως 100 ευρω μπονους για όσους τα κηνυγανε )
Οι αγώνες ειναι την ΚΥΡΙΑΚΗ 15/3/15  αλλά τα
παίζουμε από σήμερα προτού αλλάξουν εντελώς οι αποδόσεις ή κλειδώσουν τα παιχνίδια ! 
Θα τα βρείτε στο ποδόσφαιρο -> Ελλάδα -> Γ εθνική


  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Ο Εθνικός Πειραιά αλλά και ο Ηλυσιακός έχουν επιθέσεις κανόνι. Περιναμε το οβερ στο 1.70 καπου εκει και γενικά σε πολλά παιχνίδια το όβερ του Εθνικού έφτασε μέχρι 1.30 !!!
Θα πάμε στα πολλά γκολ

ΕΠΙΛΟΓΗ : ΟΒΕΡ 2.5 ΑΠΟΔΟΣΗ -> 2.10 ΑΠΟΔΟΣΗ

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Ο Παναργειακός έχει την ομάδα και την φόρα για να περάσει νικηφόρα έστω και οριακά από το γήπεδο του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ. Το διπλό το περιμέναμε κοντά στο 2.00 και όχι 2.60
Αγοράζουμε από σήμερα

ΕΠΙΛΟΓΗ : ΔΙΠΛΟ -> 2.60 ΑΠΟΔΟΣΗ

ΠΥΡΑΣΟΣ - ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ 

Ο Πυρασος μπορει να εχει δυνατη ομαδα οποως ο Οπούντιος έχει επιθετικές αρετές. Το μόνο που ελπίζουμε ειναι το γήπεδο να είναι σε καλή κατάσταση και ο καιρός να διευκολύνει τις προσπάθειες των παιχτών για να μπορούν να παίξουν μπάλα στο γήπεδο. Όπως και να έχει σε ένα τέτοιο παιχνίδι το οβερ 2.5 να δινει 2.35 ειναι υπεραρκετό για εμάς και το αγοράζουμε

ΕΠΙΛΟΓΗ : ΟΒΕΡ 2.5  ΓΚΟΛ -> 2.35 ΑΠΟΔΟΣΗ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙ

Δυο ομάδες με καλές αμυντικές αρετές με στόχο να διατηρήσουν το 0 - 0 καθώς η κάθε μία θέλει την νίκη για δικούς της λόγους. Το under 2.5 θα αποτελέσει μία από τις επιλογές μας.

 ΕΠΙΛΟΓΗ : UNDER 2.5 GOALS -> 1.70 ΑΠΟΔΟΣΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΧΑΙΚΗ

Η Καλαμάτα θέλει την νίκη πάση θυσία και βάση αγωνιστικής ετοιμότητας και επιστροφών θα την πάρει κατά πάσα πιθανότητα.

ΕΠΙΛΟΓΗ : ΑΣΣΟΣ -> 1.68 ΑΠΟΔΟΣΗ

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ

Δυο ομάδες με ίσο υλικό αλλά με καλή έδρα η Τρίγλια χωρίς όμως να το έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρον. Μία ισοπαλία φαίνεται να προσελκύει σε αυτό το παιχνίδι.

ΕΠΙΛΟΓΗ : ΙΣΟΠΑΛΙΑ -> 3.35 ΑΠΟΔΟΣΗ

 ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ 50 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ! ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΕ ΔΥΑΔΕΣ - ΤΡΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ !

Τώρα νέα μέθοδος πληρωμής και με την υπηρεσία Winbank της Τράπεζας Πειραιώς ( αρκεί να έχετε κωδικούς internet ( web banking ) στην Τράπεζα Πειραιώς ή αν έχετε απλώς λογαριασμό στην Πειραιώς ! 

 ----------------------------------------------------------------
  5  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  που θα παίζει το 2 θα παιζουν ΟΠΑΠ και όλα θα παίζουν φυσικα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα το παρουν τα μελη της GOLD και MAX BET GOLD οποιος θελει μονο αυτο το παιχνίδι και οχι συνδρομή ειναι 25 ευρώ μεμονομένα μονο για το συγκεκριμένο.
----------------------------------------------------------------
Γινε συνδρομητής με κόστος λιγότερο από 1 ευρώ την ημέρα και βγάζε 25-50 ευρω ως εκατοντάδες ευρώ την ημέρα !


Γίνε μέλος με 25 ευρώ / μηνα, με λιγότερο από 90 λεπτά μόλις κόστος την ημέρα όπου μπορείς να βγάζεις 20+ ευρώ την ημέρα ! Βγάλε καθημερινά μεροκαμάτο μαζί μας, γίνε ανεξάρτητος και βασιλιάς στο στοίχημα !

Κάνε εγγραφή σήμερα στο http://www.manageroulis.com/ ή στο http://manageroulis.blogspot.gr/p/blog-page_8.html και γίνε Βασιλιάς στο στοίχημα με τα πιο ψαγμένα παιχνίδια του στοιχήματος. Επιτυχία 80%+ στις πιο ψαγμένες ειδήσεις - πληροφορίες μέσα από κορυφαία στοιχηματικά κλειστά φόρουμ σε Εξωτερικό.
8 χρόνια επιτυχίας, χιλιάδες φίλοι και συνδρομητές βγάζουν καθημερινά μεροκάματο από τις επιλογές μας. Γίνε μέλος σήμερα !


Πλήρωσε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ μεσω Τράπεζας Πειραιώς, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ κάρτας, Paysafe Card, Skrill, Neteller, Paypal και με Bitcoin !    


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το ΠΑΝΤΟΥ στο http://manageroulis.blogspot.gr/2014/10/3-1.html  

 

FREE TIPS ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ !

Για να λαμβάνετε τα Free Tips - ενημερώσεις που στέλνουμε κατά καιρούς παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας αλλά και ένα έγκυρο email σας, στο message γράψτε freelist !
http://manageroulis.blogspot.gr/p/tips.html
 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο 
manageroulis@gmail.com