FREE ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ με φουλ ανάλυση απο Γ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ !!!!


 Ανάλυση για κάθε παιχνίδι όπως κάθε φορά ! 

Η πιο πετυχημένη στήλη μας διαχρονικά free όπως κάθε εβδομάδα !

Κάντε δωρεάν εγγραφή στην ΚΛΗΡΩΣΗ μας για μία από τις εκατοντάδες ΔΩΡΕΑΝ PAYSAFE και διεκδικήστε 100αδες ΕΥΡΩ ( Πληροφορίες πατώντας ΕΔΩ )






LIVE STREAMING ΕΙΚΟΝΑ Α, Β ΕΘΝΙΚΗΣ και 10000 αγωνων καθε μηνα και ΝΟΜΙΜΑ με κορυφαιες αποδοσεις μονο στο http://goo.gl/YmoX59 ( πρεπει να κανετε μια καταθεση και να εχετε χρηματα στον παιχτικο σας λογαριασμο ωστε να μπορειτε να δειτε τα παντα !

  Από το πρωί ανοίξαν την Γ ΕΘΝΙΚΗ Ελλάδος στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα όπως πάντα στην πρώτη εταιρία ( δέχεται παίχτες από 18+ ετων πολύ καλό αυτό ! ) στην


  betsonic.com ( <- κλικ εκει για να σας παει στο site και δίνουν ως 100 ευρω μπονους για όσους τα κηνυγανε )
Οι αγώνες ειναι την ΚΥΡΙΑΚΗ 29/3/15  αλλά τα
παίζουμε από σήμερα προτού αλλάξουν εντελώς οι αποδόσεις ή κλειδώσουν τα παιχνίδια !
Θα τα βρείτε στο ποδόσφαιρο -> Ελλάδα -> Γ εθνική

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ -> ΔΙΠΛΟ @1.80 ΑΠΟΔΟΣΗ
Ο Ιωνικός πρέπει να το πάρει, ειναι δύσκολη έδρα αλλά έχει τρόπους και καλή ομάδα και μπορεί να φύγει με το διπλό

SOS ! 2.37 το διπλο στην bet365 !


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ -> ΑΣΣΟΣ @2.15 ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο Γιούχτας εκτός έδρας δεν έχει τόση δύναμη, ο Ατρόμητος Πειραιά εντός μεταμορφώνεται και χρειάζεται ένα ακόμη τρίποντο. Μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς και πληρώνει πολύ καλά !


 
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ -> ΙΣΟΠΑΛΙΑ @8.60 ΑΠΟΔΟΣΗ

Οι αποδόσεις εδώ ειναι τελείως λάθος μα τελείως λάθος. Ο Ηλυσιακός μπορεί να ειναι καλύτερος και να ειναι πιο πάνω θέσεις και η Ιεράπετρα να έχει ρόστερ με πολλούς νεαρούς αλλά να χάνει εύκολα αλλά στην προιστορία τους πάντα τους βάζουν εμπόδια. Τελευταίο παιχνίδι 3 - 3 ισοπαλία είχε έρθει.
 Ο Ηλυσιακός θέλει την νίκη μπας και σώσει το τρένο, αλλά φέτος δεν σώζεται υπάρχουν στην ζώνη υποβιβασμού ομάδες που έχουν πιο ευνοικό πρόγραμμα, ίσως είναι αργά, αλλά δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτα στο ποδόσφαιρο. Εμείς ωστόσο μία ισοπαλία που την κοστολογούμε κοντά στο 3.20 - 3.40 απόδοση την παίζουμε καθώς την θεωρούμε value bet και ίσως την πουλήσουμε - καλύψουμε πριν ή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού !


ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ -> ΑΣΣΟΣ @1.70 ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο Ηρόδοτος εντός έδρας μεταμορφώνεται και η Γλυφάδα παίζει με μισούς νέους παίκτες όπως κάθε φορά και πλέον δεν σώζεται η ομάδα, καθώς ειναι χωρίς στόχους. Ο Ηροδότος θέλει άλλη μία νίκη για να εξασφαλίσει 80% την παραμονή του και αν θέλει να ειναι ήσυχος τότε κερδίζει μία από τις εύκολες ομάδες του ομίλου. 
Για εμάς ο άσσος έπρεπε εδώ να ήταν 1.25 και όχι 1.70 απόδοση


ΚΗΦΙΣΙΑ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ -> UNDER 2.5 GOALS @2.08 ΑΠΟΔΟΣΗ

Η Κηφισιά και η Νέα Ιωνία ξέρουμε ότι η Κηφισιά έχει το καλύτερο σύνολο αλλά η Νέα Ιωνία θα κατέβει με στόχο να χάσει με λίγα γκολ. Για αυτο πάμε και με το under.

----------------------------------------------------------------
  4  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  που θα παίζουν τα δύο στον ΟΠΑΠ και όλα θα παίζουν φυσικα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα το παρουν τα μελη της GOLD και MAX BET GOLD οποιος θελει μονο αυτο το παιχνίδι και οχι συνδρομή ειναι 25 ευρώ μεμονομένα μονο για το συγκεκριμένο.
----------------------------------------------------------------
Γινε συνδρομητής με κόστος λιγότερο από 1 ευρώ την ημέρα και βγάζε 25-50 ευρω ως εκατοντάδες ευρώ την ημέρα !


Γίνε μέλος με 25 ευρώ / μηνας, λιγότερο από 90 λεπτά την ημέρα όπου μπορείς να βγάζεις 20+ ευρώ την ημέρα ! Βγάλε καθημερινά μεροκαμάτο μαζί μας, γίνε ανεξάρτητος και βασιλιάς στο στοίχημα !

Κάνε εγγραφή σήμερα στο http://www.manageroulis.com/ ή στο http://manageroulis.blogspot.gr/p/blog-page_8.html και γίνε Βασιλιάς στο στοίχημα με τα πιο ψαγμένα παιχνίδια του στοιχήματος. Επιτυχία 80%+ στις πιο ψαγμένες ειδήσεις - πληροφορίες μέσα από κορυφαία στοιχηματικά κλειστά φόρουμ σε Εξωτερικό.
8 χρόνια επιτυχίας, χιλιάδες φίλοι και συνδρομητές βγάζουν καθημερινά μεροκάματο από τις επιλογές μας. Γίνε μέλος σήμερα !


Πλήρωσε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ μεσω Τράπεζας Πειραιώς, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ κάρτας, Paysafe Card, Skrill, Neteller, Paypal και με Bitcoin !    


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το ΠΑΝΤΟΥ στο http://manageroulis.blogspot.gr/2014/10/3-1.html  

 

FREE TIPS ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ !

Για να λαμβάνετε τα Free Tips - ενημερώσεις που στέλνουμε κατά καιρούς παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας αλλά και ένα έγκυρο email σας, στο message γράψτε freelist !
http://manageroulis.blogspot.gr/p/tips.html
 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο 
manageroulis@gmail.com