FREE SUPER ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ με φουλ ανάλυση απο Γ Εθνικη !!!!


 Ανάλυση για κάθε παιχνίδι όπως κάθε φορά ! 

Η πιο πετυχημένη στήλη μας διαχρονικά free όπως κάθε εβδομάδα ! 


Την προηγουμενη εβδομαδα σκισαμε με 3 μπομπες σημεία, καλοφαγωτα σε ολο τον κόσμο ! 

LIVE STREAMING ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ FULL HIGH DEFINITION ΠΟΙΟΤΗΤΑ !  Α, Β ΕΘΝΙΚΗΣ και 10000 αγωνων καθε μηνα και ΝΟΜΙΜΑ με κορυφαιες αποδοσεις εντελως δωρεαν μονο στο http://goo.gl/YmoX59 !!!!

  Εδω μερες ανοιξαν ανοίξαν την Γ ΕΘΝΙΚΗ Ελλάδος στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα όπως πάντα στην πρώτη εταιρία ( δέχεται παίχτες από 18+ ετων πολύ καλό αυτό ! ) στην


  betsonic.com ( <- κλικ εκει για να σας παει στο site και δίνουν ως 100 ευρω μπονους για όσους τα κηνυγανε )
Οι αγώνες ειναι την ΚΥΡΙΑΚΗ 19/4/15  αλλά τα
παίζουμε από σήμερα προτού αλλάξουν εντελώς οι αποδόσεις !
Θα τα βρείτε στο ποδόσφαιρο -> Ελλάδα -> Γ εθνική


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ -> ΟΒΕΡ 2.5 @1.90 ΑΠΟΔΟΣΗ

Η Αναγεννηση Αρτας φιλοξενεί τον πολύ δυνατό Καραισκάκη και εύκολα ή δύσκολα θα φύγει ο Καραισκάκης με την νίκη αλλά επειδή το διπλό δεν μας ικανοποιεί με την απόδοση του πάμε στο οβερ 2.5 γκολ !

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ -> ΑΣΣΟΣ @3.50 ΑΠΟΔΟΣΗ

Περιμέναμε κοντά στο 2.70 τον άσσο και αφού ειναι 3.50 το αγοράζουμε από σήμερα και το "πουλάμε" ή καλύπτουμε την Κυριακή που θα έχουν αντιστραφεί οι αποδόσεις

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ -> ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ @1.90 ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο Ιωνικός πλέον δεν έχει στόχο αλλά ο κόσμος του απαιτεί την νίκη και ο Ηλυσιακός όσο εύκολα βάζει γκολ τόσο εύκολα τρώει. Πρώτη επιλογή το όβερ που πληρώνει πολύ καλά ενώ το περιμέναμε στο 1.70 !

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ -> ΙΣΟΠΑΛΙΑ @3.20 ΑΠΟΔΟΣΗ

Πρώτο σημείο η ισοπαλία και για εμάς δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΕΡΜΗΣ ΚΥΒΕΡΙΟΥ -> UNDER 2.5 GOAL @1.80 ΑΠΟΔΟΣΗ

Το Λουτράκι είναι παραδοσιακά ομάδα των under και θα συνεχίσει και σε αυτό το παιχνίδι. 18/21 under και πάμε για ένα ακόμη που ενδέχεται να καλοπληρώσει.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ -> ΑΣΣΟΣ @2.00 ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο Παο Βάρδας κατεβαίνει με στόχο την νίκη σε αυτό το παιχνίδι και έχει επιστροφές στην ενδεκάδα του ενώ ο Αιολικός έχει χάσει πλέον το ενδιαφέρον του.

  ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ -> ΙΣΟΠΑΛΙΑ @5.75 ΑΠΟΔΟΣΗ

Η ισοπαλία αξίζει πάρα πολύ καθώς η Δόξα Νέας Μανωλάδας θα έχει επιστροφές ενώ ο Παναργειακός αν και θέλει την νίκη θα κατέβει με αρκετές απουσίες. Σημείο με αρκετό ρίσκο αλλά με τύχη και πληρώνει με καλή απόδοση

----------------------------------------------------------------
  3 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  που θα παίζουν τα δύο στον ΟΠΑΠ και όλα θα παίζουν φυσικα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα το παρουν τα μελη της GOLD και MAX BET GOLD οποιος θελει μονο αυτο το παιχνίδι και οχι συνδρομή ειναι 25 ευρώ μεμονομένα μονο για το συγκεκριμένο.
----------------------------------------------------------------
Γινε συνδρομητής με κόστος λιγότερο από 1 ευρώ την ημέρα και βγάζε 25-50 ευρω ως εκατοντάδες ευρώ την ημέρα !


Γίνε μέλος με 25 ευρώ / μηνας, λιγότερο από 90 λεπτά την ημέρα όπου μπορείς να βγάζεις 20+ ευρώ την ημέρα ! Βγάλε καθημερινά μεροκαμάτο μαζί μας, γίνε ανεξάρτητος και βασιλιάς στο στοίχημα !

Κάνε εγγραφή σήμερα στο http://www.manageroulis.com/ ή στο http://manageroulis.blogspot.gr/p/blog-page_8.html και γίνε Βασιλιάς στο στοίχημα με τα πιο ψαγμένα παιχνίδια του στοιχήματος. Επιτυχία 80%+ στις πιο ψαγμένες ειδήσεις - πληροφορίες μέσα από κορυφαία στοιχηματικά κλειστά φόρουμ σε Εξωτερικό.
8 χρόνια επιτυχίας, χιλιάδες φίλοι και συνδρομητές βγάζουν καθημερινά μεροκάματο από τις επιλογές μας. Γίνε μέλος σήμερα !


Πλήρωσε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ μεσω Τράπεζας Πειραιώς, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ κάρτας, Paysafe Card, Skrill, Neteller, Paypal και με Bitcoin !    


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το ΠΑΝΤΟΥ στο http://manageroulis.blogspot.gr/2014/10/3-1.html  

 

FREE TIPS ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ !

Για να λαμβάνετε τα Free Tips - ενημερώσεις που στέλνουμε κατά καιρούς παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας αλλά και ένα έγκυρο email σας, στο message γράψτε freelist !
http://manageroulis.blogspot.gr/p/tips.html
 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο 
manageroulis@gmail.com