FREE SUPER ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ με φουλ ανάλυση απο Γ Εθνικη !


Ανάλυση για κάθε παιχνίδι όπως κάθε φορά ! 

Η πιο πετυχημένη στήλη μας διαχρονικά free όπως κάθε εβδομάδα !

Την προηγουμενη εβδομαδα σκισαμε με 2 μπομπες σημεία, καλοφαγωτα σε ολο τον κόσμο !
  Εδω μερες ανοιξαν ανοίξαν την Γ ΕΘΝΙΚΗ Ελλάδος στο
διαδίκτυο και συγκεκριμένα όπως πάντα στην πρώτη εταιρία ( δέχεται παίχτες από 18+ ετων πολύ καλό αυτό ! ) στην γνωστη BetSonik.com ( <- κλικ εκει για να σας παει στο site και δίνουν ως 100 ευρω μπονους για όσους τα κηνυγανε )
Οι αγώνες ειναι την ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/15  αλλά τα
παίζουμε από σήμερα προτού αλλάξουν εντελώς οι αποδόσεις !
Θα τα βρείτε στο ποδόσφαιρο -> Ελλάδα -> Γ εθνική 


ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Το παιχνίδι θα πάει under 2.5 γκολ όπως φαίνεται καθώς το Λουτρακι ειναι ομάδα των under και μια ισοπαλια ειναι μια χαρα. Πληρωνει και καλα.

ΕΠΙΛΟΓΗ : UNDER 2.5 GOALS @1.90 ΑΠΟΔΟΣΗ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Η Τρίγλια Ραφήνας αντιμετωπίζει στην Ιεράπετρα την ομόνυμη ομάδα με στόχο την νίκη όπου της διασφαλίζει 100% την παραμονή. Η ομάδα της Ιεράπετρας παλεύει αλλά δεν μπορεί να κερδίσει την Τρίγλια.

ΕΠΙΛΟΓΗ : ΔΙΠΛΟ @2.10 ΑΠΟΔΟΣΗ


ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο Ηλυσιακος με νικη σώζει την παρτίδα λογικα της παραμονής και οι αποδόσεις έχουν βγει καθώς θεωρούν ότι η Κηφισιά λόγω ότι έχει χάσει την πρωτιά θα παίξει πολύ χαλαρά και με αρκετούς νέους. Αμ δε άλλαξε το ρεπορτάζ, η Κηφισιά θα δώσει ευκαιρίες αλλά με στόχο την νίκη όπως πάντα. Εμεις θα πάμε στο οβερ σε δεύτερη επιλογή αλλά θα ρίξουμε σε Χ και σε 2 και ας ληξει 2-0 που λεει ο λογος, αλλα ο Ηλυσιακος εχει τυπικες σχέσεις οπότε θα πρέπει να ιδρώσει και να ειναι τυχερός για να πάρει την μεγάλη νίκη.

ΕΠΙΛΟΓΗ: @3.60 ΙΣΟΠΑΛΙΑ & 4.90 ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΠΛΟ 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ

Μια ισοπαλια θα ηταν οτι πρεπει χωρις άγχος και οι δυο και χωρίς στόχους. Εμεις παμε με το under και τα λιγα γκολ.

ΕΠΙΛΟΓΗ : @2.00 UNDER 2.5 GOALS 

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ - ΠΥΡΑΣΟΣ

Ο Δωτιεας θελει την νικη και μονο ! Ομως και εδω θα παμε στα λιγα γκολ καθως το παιχνιδι θα ειναι κλειστο.

ΕΠΙΛΟΓΗ : UNDER 2.5 GOALS @1.80 ΑΠΟΔΟΣΗ


----------------------------------------------------------------
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/5/2015 ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 5 ΩΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ !
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΚ το παιχνιδι μας ΞΑΝΑπερασε με 5+ αποδοση !!!!!
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΜΕ 5.00 ΑΠΟΔΟΣΗ ! ( ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ! ) για ΚΥΡΙΑΚΗ και ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ 3-4 ΑΠΟΔΟΣΗ !μας ξέρετε εδώ και τόσα χρόνια ότι κατά καιρούς δίνουμε βόμβες.
Θα δωθεί μέχρι τις 16:00 στα μεγάλα πακέτα των συνδρομητικών ( max bet gold και secret top max ) -> Συνδρομη στο http://manageroulis.blogspot.gr/p/5-mastercard-maestro-diners-american.html
Για όλα τα υπόλοιπα μέλη το κόστος ειναι 50 ευρώ για το κάθε παιχνίδι ή 100 και για τα δύο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΜΕΛΟΣ Η ΜΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ! ) ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ !
ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 50 ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 35 ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 3.00 - 3.50 !

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 15:30
MAX BET GOLD απο 300 ευρω / μηνας μονο 250 ευρώ / μήνας ή δυο μήνες 500 ευρω / αντι 600 ευρώ
SECRET TOP MAX απο 1000 ευρω / μηνας μονο 550 ευρώ ο ενας μήνας ή 1100 ευρώ / δύο μήνες αντι 2000 ευρω που κοστίζουν κανονικά !

----------------------------------------------------------------
Γινε συνδρομητής με κόστος λιγότερο από 1 ευρώ την ημέρα και βγάζε 25-50 ευρω ως εκατοντάδες ευρώ την ημέρα !


Γίνε μέλος με 25 ευρώ / μηνας, λιγότερο από 90 λεπτά την ημέρα όπου μπορείς να βγάζεις 20+ ευρώ την ημέρα ! Βγάλε καθημερινά μεροκαμάτο μαζί μας, γίνε ανεξάρτητος και βασιλιάς στο στοίχημα !

Κάνε εγγραφή σήμερα στο http://www.manageroulis.com/ ή στο http://manageroulis.blogspot.gr/p/blog-page_8.html και γίνε Βασιλιάς στο στοίχημα με τα πιο ψαγμένα παιχνίδια του στοιχήματος. Επιτυχία 80%+ στις πιο ψαγμένες ειδήσεις - πληροφορίες μέσα από κορυφαία στοιχηματικά κλειστά φόρουμ σε Εξωτερικό.
8 χρόνια επιτυχίας, χιλιάδες φίλοι και συνδρομητές βγάζουν καθημερινά μεροκάματο από τις επιλογές μας. Γίνε μέλος σήμερα !


Πλήρωσε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ μεσω Τράπεζας Πειραιώς, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ κάρτας, Paysafe Card, Skrill, Neteller, Paypal και με Bitcoin !    


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το ΠΑΝΤΟΥ στο http://manageroulis.blogspot.gr/2014/10/3-1.html  

 

FREE TIPS ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ !

Για να λαμβάνετε τα Free Tips - ενημερώσεις που στέλνουμε κατά καιρούς παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας αλλά και ένα έγκυρο email σας, στο message γράψτε freelist !
http://manageroulis.blogspot.gr/p/tips.html
 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο 
manageroulis@gmail.com