FREE ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ με φουλ ανάλυση απο Γ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!

Ανάλυση για κάθε παιχνίδι όπως κάθε φορά ! 

Η πιο πετυχημένη στήλη μας διαχρονικά free όπως κάθε εβδομάδα !

Πλέον κάτω από κάθε παιχνίδι θα λέμε και πόσο % ( ποσοστό ) αναμένουμε ότι θα
ειναι επιτυχές κάθε επιλογή και ευελπιστούμε να σας βοηθήσουμε ακόμη πιο πολύ με τις επιλογές σας ! 

Λοιπόν το πρωί ανοίξαν την Γ ΕΘΝΙΚΗ Ελλάδος στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα όπως πάντα στην πρώτη εταιρία ( δέχεται παίχτες από 18+ ετων πολύ καλό αυτό ! ) στην
  betsonic.com ( <- κλικ εκει για να σας παει στο site και δίνουν ως 100 ευρω μπονους για όσους τα κηνυγανε )
Οι αγώνες ειναι την ΚΥΡΙΑΚΗ 1/3/15  αλλά τα
παίζουμε από σήμερα προτού αλλάξουν εντελώς οι αποδόσεις ή κλειδώσουν τα παιχνίδια ! 
Θα τα βρείτε στο ποδόσφαιρο -> Ελλάδα -> Γ εθνική


ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ -> ΟΒΕΡ 2.5 @2.00 ΑΠΟΔΟΣΗ -> 85% για εμάς επιβεβαίωση

Και οι δύο ομάδες πριν λίγο καιρό ήρθαν με 1 - 4 σκορ και μάλλον θα φυσάει πολύ στο γήπεδο και θα μπουν αρκετά γκολ, καθώς ο Παναρκαδικός δεν έχει και πολύ σταθερότητα στην άμυνα οπότε το ευνοούν οι καταστάσεις. 

 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -> ΔΙΠΛΟ @1.80 ΑΠΟΔΟΣΗ -> 85% για εμάς επιβεβαιώση

Ο Άρης Θεσσαλονικής απέναντι σε ένα νεανικό αλλά καλό σύνολο όπως η Δράμα μπορεί να επιβληθεί και ομολογουμένως περιμέναμε την απόδοση κάτω από 1.50 ! Την αγοράζουμε από σήμερα καθώς θα πέσει μέχρι την έναρξη του αγώνα !

ΚΟΖΑΝΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΙΑΣ -> ΙΣΟΠΑΛΙΑ @ 3.20 ΑΠΟΔΟΣΗ -> 65 % για εμάς επιβεβαιώση

Η Κοζάνη και ο Αχιλλέας Νεοκαισαρίας είναι δύο συμπαγείς ομάδες όπου έχουν σκαμπανευάσματα και το πιο ιδανικό σημείο μοιάζει η ισοπαλία.

 ΠΑΝΕΥΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ -> UNDER 2.5 GOALS @1.79 ΑΠΟΔΟΣΗ -> 85% για εμάς επιβεβαιώση

Ο Πανευλευσινιακός θέλει την νίκη και η Καλαμάτα θέλει να κάνει την έκπληξη. Αμφότερες θα προσέξουν τις άμυνες τους και μετά θα κηνυγήσουν την νίκη. Πάμε με τα λίγα γκολ.

 ΒΥΖΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ -> ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ @ 2.12 ΑΠΟΔΟΣΗ -> 70% για εμάς επιβεβαιώση

Ο Βύζας είναι όσα πάνε και όσα έρθουν, καθώς παρότι έχει ομάδα δέχεται πολύ εύκολα γκολ και σκοράρει ενίοτε. Η Δόξα Μανωλάδας επίσης θα κηνυγήσει να μπει μπροστά στο σκορ και ίσως τα καταφέρει. Δεν θα μου φανεί έκπληξη να δω και 2/1 ημιχρονο/τελικο η 1/2 καθώς οι ομάδες αλλάζουν αγωνιστική συμπεριφορά μετά από κάθε ημίχρονο. Όπως και να έχει θα πάρω το ρίσκο του οβερ 2.5 που πληρώνει καλά για τα δεδομένα.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΣΣΕΡΑΙΚΟΣ -> ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ @ 1.79 ΑΠΟΔΟΣΗ -> 80% για εμάς επιβεβαιώση

Ο Πανσερραικός πηγαίνει προς μία καλή έδρα αλλά έχει πάρει φορά και τώρα δεν σταματάει. Στο χέρι τους ή καλύτερα στα πόδια και στην αγωνιστική τους διάθεση είναι να γίνει το παιχνίδι με πολλά γκολ και λογικά θα το κάνουν.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ -> ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ @2.05 ΑΠΟΔΟΣΗ -> 80% για εμάς επιβεβαίωση

ο Γιούχτας και ο Ηλυσιακός αρέσκονται στο ελεύθερο παιχνίδι και μπορεί το όβερ να βγει πολύ εύκολα και αυτό θα ακολουθήσουμε. Θεωρούμε επίσης το γκολ/γκολ ( να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ) δεδομένο.

 ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ -> ΔΙΠΛΟ @7.20 ΑΠΟΔΟΣΗ -> 30% για εμάς επιβεβαιώση

Δεν απέχουν και πολύ οι ομάδες γενικά ουσιαστικά, αλλά ο Εθνικός Νεου Αγιονερίου έχει καλύτερο σύνολο και έδρα. Όχι όμως και 7.20 ! Κανονικά έπρεπε 4.5 - 5.0 το διπλό. Στην απόδοση που είναι τώρα το αγοράζουμε καθώς για εμάς ειναι value bet.

ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ 50 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ! ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΕ ΔΥΑΔΕΣ - ΤΡΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ !

Τώρα νέα μέθοδος πληρωμής και με την υπηρεσία Winbank της Τράπεζας Πειραιώς ( αρκεί να έχετε κωδικούς internet ( web banking ) στην Τράπεζα Πειραιώς ή αν έχετε απλώς λογαριασμό στην Πειραιώς ! 

 ----------------------------------------------------------------
  5  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  που θα παίζει το 2 θα παιζουν ΟΠΑΠ και όλα θα παίζουν φυσικα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα το παρουν τα μελη της GOLD και MAX BET GOLD οποιος θελει μονο αυτο το παιχνίδι και οχι συνδρομή ειναι 25 ευρώ μεμονομένα μονο για το συγκεκριμένο.
----------------------------------------------------------------
Γινε συνδρομητής με κόστος λιγότερο από 1 ευρώ την ημέρα και βγάζε 25-50 ευρω ως εκατοντάδες ευρώ την ημέρα !


Γίνε μέλος με 25 ευρώ / μηνας, λιγότερο από 90 λεπτά την ημέρα όπου μπορείς να βγάζεις 20+ ευρώ την ημέρα ! Βγάλε καθημερινά μεροκαμάτο μαζί μας, γίνε ανεξάρτητος και βασιλιάς στο στοίχημα !

Κάνε εγγραφή σήμερα στο http://www.manageroulis.com/ ή στο http://manageroulis.blogspot.gr/p/blog-page_8.html και γίνε Βασιλιάς στο στοίχημα με τα πιο ψαγμένα παιχνίδια του στοιχήματος. Επιτυχία 80%+ στις πιο ψαγμένες ειδήσεις - πληροφορίες μέσα από κορυφαία στοιχηματικά κλειστά φόρουμ σε Εξωτερικό.
8 χρόνια επιτυχίας, χιλιάδες φίλοι και συνδρομητές βγάζουν καθημερινά μεροκάματο από τις επιλογές μας. Γίνε μέλος σήμερα !


Πλήρωσε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ μεσω Τράπεζας Πειραιώς, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ κάρτας, Paysafe Card, Skrill, Neteller, Paypal και με Bitcoin !    


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το ΠΑΝΤΟΥ στο http://manageroulis.blogspot.gr/2014/10/3-1.html  

 

FREE TIPS ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ !

Για να λαμβάνετε τα Free Tips - ενημερώσεις που στέλνουμε κατά καιρούς παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας αλλά και ένα έγκυρο email σας, στο message γράψτε freelist !
http://manageroulis.blogspot.gr/p/tips.html
 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο 
manageroulis@gmail.com