Οι Paysafe Card πέφτουν... βροχή σε 500 τυχερούς+ του Μαρτίου !!! Πάρτε μέρος ΤΩΡΑ !


Ο MANAGERoulis για άλλη μια φορά διενεργεί νέο διαγωνισμό - κλήρωση με στόχο να επιβραβεύσει για άλλη μία φορά όλους τους φίλους του στοιχήματος και της σελίδας !
Τα τελευταία 5 χρόνια σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος, με εταιρίες αθλητικών ειδών - προιόντων και ανάπτυξης λογισμικού έχουμε καταφέρει να δώσουμε σε
δεκάδες τυχερούς από δωροκάρτες, προπληρωμένες κάρτες, χρηματικά έπαθλα μέχρι hi-tech κινητά - τάμπλετες !

Αυτή την φορά επανερχόμαστε και τρέχουμε μέχρι τελευταία μέρα του Μαρτίου τον πιο "βροχερό" μήνα χρημάτων μας. Όχι κανονική βροχή αλλά βροχή με δώρο κάρτες paysafe αξίας από 5 ευρώ ως 25 ευρώ καθημερινά.
Κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή θα γίνονται κληρώσεις στο σύστημα κληρώσεων μας όπου θα δίνονται δεκάδες κάρτες εντελώς δωρεάν ! Παρακάτω θα βρείτε την διαδικασία που ειναι πολύ απλή ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε στις κληρώσεις μας μέσα σε 2 λεπτά ! 
Να σημείωσουμε εδώ ότι πρέπει να εγγραφτείτε με αληθινά στοιχεία, ώστε στην περίπτωση που είστε νικητής να μπορούμε να σας αποδώσουμε το δώρο και ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά στην παρακάτω διαδικασία ώστε να μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση !

1 ) Κάντε εγγραφή με αληθινά στοιχεία πατώντας εδώ και στον Κωδικό Προσφοράς στο τελευταίο πεδίο βάζετε win
ώστε στο σύστημα, να σας περάσει πάνω στον ειδικό λογαριασμό και να μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε και να σας περάσουμε στην κλήρωση !

Δηλαδή 



2 ) VIP ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ -> Παράλληλα για όσους καταθέσουν εκεί 100 + ευρώ τρέχουμε παράλληλα και εβδομαδίαια κλήρωση με paysafe κάρτες αξίας 50 ως 100 ευρώ έκαστος, όπου για κάθε 100 ευρώ παίρνετε επιπλέον 10 συμμετοχές ! ( π.χ αν κάποιος καταθέσει μέχρι τέλος μαρτίου 1000 ευρώ θα πάρει επιπλέον 100 συμμετοχές !!! )

Καλή επιτυχία !

Κοινοποιήστε την κλήρωση - διαγωνισμό στους φίλους σας ώστε να συμμετέχουν και εκείνοι με την σειρά τους και να κερδίσετε όλοι μαζί !